Kvalitets LED – gå med Vipar Spectra LED

Kvalitets LED – gå med Vipar Spectra LED

14. november 2019 Slået fra Af bladmin

Efter at have groet i mange år med HPS, ville jeg gerne prøve at gro med LED, både for at spare på strømregningen, men samtidig, kunne det være spændende at se forskellen og resultaterne med LED. Endnu en fordel ved at bruge LED, er at de ikke udgiver så meget varme i forhold til en HPS-pærer.  Jeg valgte at købe en Vipar Spectra LED. Det fede ved den er at den er konstrueret til at holde balancen imellem PAR / Lumen Output og dækning af kvadratet. Jeg har opnået det fulde spektrum både i vegative fase og i blomstring fasen, de formår at give lys, som almindeligt sollys.

Kvalitets LED – gå med Vipar Spectra LED

Designet og danerne af Vipar Spectra har helt sikkert levet op til mine forventninger af denne fantastiske og formidable lampe. Den bruger 200 watt i strøm og udgiver 450 watt til planterne. Hvilket er helt fantastisk i den lange ende, i forhold til at gro indendørs om sommeren. Har det gjort det nemmere for mig personligt at holde temperaturen nede på det man ønsker. Endnu federe er at min strømregning ikke er så høj mere, efter brugen af LED.

En af de bedste LED lys

Jeg behøver ingen ballast. Da den er indbygget i selv lampen og Vipar Spectra lover at levetiden på denne lampe, er minimum 100.000 timer.

Jeg vil helt sikkert investere i en større lampe fra Vipar Spectra, da jeg tidligere har sparet på lamper på grund af jeg vil holde temperaturen nede, men nu kan jeg købe en endnu større lampe, da jeg har fundet ud af at jeg med Vipar Spectra LED, kan have flere lamper i samme rum, uden at det går udover min temperatur.