Kalkfjerner er noget man kan gøre noget godt med – alle steder

Kalkfjerner er noget man kan gøre noget godt med – alle steder

15. november 2019 Slået fra Af bladmin

Jeg ved at der er mange der har kalk – især på badeværelset, det er helt vildt. Jeg hader det personligt. Det er skide irriterende at der sidder kalk på gulvet, især når man kigger på det. Når man sidder på toilettet og man kigger på bruisenichen er det skide irriterende at man ser noget fis på gulvet. Derfor skal man bruge en kalkfjerner og det er HELE tiden at det skal bruge. Jeg hader det fis altså, det skal væk og det skal være nu.

Kalkfjerner er noget man kan have alle steder

Jeg har brug for det og det er snart at jeg skal have det. Det er ikke fordi jeg ikke kender til problemet at man ikke magter det. Det er virkelig vigtigt at man skal kunne fjerne sit halløj og gerne på en nem og let måde. Det er nemlig ikke mega fedt at der er mange der går derhjemme og har nogle problemer med kalk derhjemme. Det er nok noget af det værste jeg nogensinde har hørt om. Jeg er ikke vild med at man ikke kan lide nogle af de der idioter der virkelig kan finde ud af at fjerne deres kalk. Det er jo fedt at man kan få det væk tænker jeg, det er bare ikke fedt for alle andre. Jeg kunne nemlig rigtig godt lide at få mit kalk fjernet engang imellem. Det er ret meget vigtigt for mig at jeg skal kunne få det kalk væk fordi jeg ikke kan lide at det er der.

Kalkfjerner er ikke noget jeg kan få nok af

Jeg kan godt lide at få mit kalk væk og det er meget vigtigt for mig. Jeg kan ikke få for meget af det her kalkfjerner halløj. Det er noget jeg har masser af derhjemme. Der ligger en hel masse af det derhjemme hos mig. Der er nemlig et skab der er inde i soveværelset der kan fyldes helt op med kalkfjerner. Det er meget vigtigt at jeg selv kan kunne fjerne mit kalk. Jeg gider jo ikke betale andre for at fjerne det hele for mig. Det føles som noget meget eksklusivt for mig, det har jeg ikke lyst til må jeg sige. Jeg har rigtigt meget af mit kalkfjerner.

Det har været alt for mig i denne uge, vil jeg sige. Det er ikke fordi jeg kan lade være med at være at skrive mere, men jeg må hellere gå.